יום שבת, 12 במרץ 2016

מה?






הסקורה הגיעה לגינזה




כרוב תופס יותר מדי מקום, אז קונים חצי.

ובכלל, מעניין להסתכל על גודל המוצרים בסופר שמיועדים לארוחה אחת, לעיתים גם לאדם בודד. 
ירקות רבים אפילו ארוזים ונמכרים כבודדים, עגבניה, מלפפון, תפוחים ובננות למשל נמכרים במכולות השכונתיות לפי יחידה.
יפנים רבים מעדיפים לעשות קניות כמעט כל יום, ובכל פעם לקנות רק את מה שיאכלו באותו ערב. ככה לא מבזבזים שטח אחסון והכל תמיד טרי ורענן.  
גם בשר ודגים מגיעים במידות האלו, פרוסים ומוכנים לארוחה בודדת ובאיכות מדהימה. 




גרביים בצורה סושי




זו השעה ביום למרק אזוקי חם בפחית!




טורורו - Tororo

שורש דמוי תפוח אדמה, אבל עמילני ורירי הרבה יותר, שהופך לעיסה מוקצפת ומוזרה כשמגרדים אותו. הטעם די נייטראלי והמרקם דביק ומסטיקי. הוגש על גבי מרק סובה חם.




בנטו לארוחת צהרים

יותר זול מטעים, אבל עשה את העבודה. 17 שקל. 



קפה בטעם שלולית




מוכרת משועממת

עמדה מול סלסלת מוצרים חדשים, עטופים בניילון מבריק, וניקתה מהם אבק לפני שיעלו על המדף.  



אני לא מבין למה כ״כ הרבה בתי קפה נפתחים אחרי 10:00

פספסתם את הרעיון של קפה


© Memories of a Gaijin
Maira Gall